23948sdkhjf

Matkassebolag går samman

Matkasseföretaget Kocken och jag i Göteborg avvecklar sin egen verksamhet och den tas nu över av Middagsfrid.
Kocken och jag drogs igång 2011 med recept av kocken Fabian Schocher. I kassen ingick råvaror och såser tillagade av kocken själv.
– I Middagsfrid har vi nu hittat ett nytt, gott hem” för våra kunder. Middagsfrid och Kocken och jag delar samma matfilosofi – genuin matglädje genom hög kvalitet, och med en tydlig inriktning på ekologiska råvaror. Vi ser detta som en bra utveckling för våra kunder som nu får ett bredare sortiment av matkassar att välja mellan, säger Fabian Schocher.
Victor Theander, vd på Middagsfrid, menar att sammanslagningen är ett exempel på att en konsolidering av branschen är på gång. Nyligen övertog man kundbasen för matkasseföretaget Middax i Uppsala.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062