23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ta din butik till nästa nivå med oss!

Vill du ta din butik till nästa nivå? Hos Dryckeskonsult är vi experter på att skapa en attraktiv och säljande butiksmiljö inom olika områden. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar till leverantörer och butiker inom merchandising, produktdemonstrationer och butiksombyggnad som hjälper dig att maximera din försäljning och kundnöjdhet.

Vi hjälper dig bland annat med;
 

Merchandising: Vi förstår kraften i visuellt tilltalande butiker. Våra erfarna merchandisers arbetar nära dig för att skapa effektiva och inspirerande produktpresentationer som fångar kundernas intresse. Vi optimerar din butikslayout och produktplacering, vilket leder till ökad synlighet och merförsäljning.


Produktdemonstrationer: Ge dina kunder en oförglömlig upplevelse! Våra professionella demonstratörer visar upp dina produkter på ett engagerande sätt som inte bara informerar utan också inspirerar till köp. Genom interaktiva och informativa demonstrationer skapar vi en atmosfär som gör att kunderna vill stanna längre och utforska mer.


Butiksombyggnad: Är det dags att modernisera och ge din butik ett nytt utseende? Vi erbjuder omfattande och mindre tjänster för butiksombyggnad, från konceptutveckling till implementering. Vårt team av butiksutvecklare arbetar tillsammans med dig för att förverkliga din vision och skapa en modern, funktionell och inbjudande miljö. Oavsett om det handlar om en mindre förändring eller en fullständig butikstransformation, är vi här för att hjälpa dig varje steg på vägen. Vi har också möjlighet att erbjuda projektledare.


Marknadsundersökning: Vi erbjuder marknadsundersökningar som ger dig som leverantör djupgående insikter och strategiska fördelar. Med vår lokala närvaro i butikerna, kan vi hjälpa din marknadsavdelning att undersöka hur läget ser ut för ditt företag ute på hyllorna. Låt oss hjälpa dig att förstå din marknad, dina kunder och dina konkurrenter på ett sätt som gör skillnad.


Vi erbjuder också tjänster inom inventering, onlineplock och godisplock.

Varför välja Dryckeskonsult?

  • Erfarenhet och expertis: Vi startade 2005 i Söderhamn, och har växt organiskt sedan dess. Med många års erfarenhet inom branschen har vi en djup förståelse för vad som fungerar.
  • Skräddarsydda lösningar: Vi anpassar våra tjänster efter dina specifika behov och mål.
  • Resultatdrivna strategier: Vi fokuserar på att leverera konkreta resultat, så att du kan se skillnaden i försäljning och kundengagemang.

 

 

Kontakta oss!


Är du redo att se hur vi kan hjälpa dig? Kontakta oss idag. Tillsammans kan vi skapa en butiksupplevelse som attraherar kunder och skapar lönsamhet.


Dryckeskonsult.se

info@dryckeskonsult.se

Maximera din butiks eller ditt varumärkes potential – vi är best on merch!

Dryckeskonsult Sverige AB
Apoteksgatan 2
826 30 Söderhamn
Söderhamns kommun
Sverige
VAT nummer: SE5566878491

Kontaktperson

DS
Dryckeskonsult Sverige
info@dryckeskonsult.se

Sänd till en kollega

0.031