Inga revolutionerande koncept verkar ha fått genomslag i ekobranschen i år. De trender som lyftes fram på ekomässan Biofach, som hölls i tyska Nürnberg i mitten på februari, uppgavs tangera de redan kända megatrender som det tyska Zukunftsinstitutet identifierat: att ha en livsstil och ta fram lösningar för en mer välmående planet.
Inom de o...
Här är de hetaste trenderna inom ekovärlden
Nytt liv för gamla trender inom ekovärlden. På den internationella scenen har det bland annat blivit hett att jobba med nya sötningsmedel, göra nya veganska tolkningar av klassiska produkter samt arbeta med färre ingredienser och mindre paketeringar.
Sandy Zwicker på bolaget Nabio som bland annat gör röror och pålägg hade en monter på Biofach. Foto: Jan Ahmadi
Vill du få åtkomst till allt?
Prova 30 dagar för 0 kr.
Inga bindningstider eller kortuppgifter krävs.
Prova nu
Köp en prenumeration
Utforska våra prenumerationslösningar och välj den som passar dina behov.
Välj din prenumeration