Efter en mening in i Dagligvarugalans presentation av vinnaren i kategorin Årets kött- och charkuteriavdelning” gjorde köttmästaren och säljchefen Jörgen Julin ”high five”.
– Jag sa ju att vi skulle vinna, säger Jörgen Julin och ler med hela ansiktet.Butikschef Peter Almgren skakar lätt på huvudet.
– Jag var nog lite mer försiktig. Men han var rä...
Butiksstyckat kött kung i skånska vinnarbutiken
Kött och chark är en stark produktkategori i Skånes inland. Så när Stora Coop Härlöv, strax utanför Kristianstad, öppnade för knappt två år sedan var valet enkelt. Här är butiksstyckat och lokalproducerat kött kung i butiken. Men det stora genombrottet kom med kockens hjälp.
4
Bilder
Butiksstyckat går åt som smör i solsken på Stora Coop Härlöv. Jörgen Julin, Simon Knutsson och Alexandra Nilsson ansvarar för dagens styckning och paketering. Foto: Veronica Rönnlund Aldman
Vill du få åtkomst till allt?
Prova 30 dagar för 0 kr.
Inga bindningstider eller kortuppgifter krävs.
Prova nu
Köp en prenumeration
Utforska våra prenumerationslösningar och välj den som passar dina behov.
Välj din prenumeration