23948sdkhjf

Butiksstyckat kött kung i skånska vinnarbutiken

Kött och chark är en stark produktkategori i Skånes inland. Så när Stora Coop Härlöv, strax utanför Kristianstad, öppnade för knappt två år sedan var valet enkelt. Här är butiksstyckat och lokalproducerat kött kung i butiken. Men det stora genombrottet kom med kockens hjälp.
Efter en mening in i Dagligvarugalans presentation av vinnaren i kategorin Årets kött- och charkuteriavdelning” gjorde köttmästaren och säljchefen Jörgen Julin ”high five”.

– Jag sa ju att vi skulle vinna, säger Jörgen Julin och ler med hela ansiktet.Butikschef Peter Almgren skakar lätt på huvudet.

– Jag var nog lite mer försiktig. Men han var rä...
Vill du få åtkomst till allt?
Prova 30 dagar för 0 kr.
Inga bindningstider eller kortuppgifter krävs.
Prova nu
Köp en prenumeration
Utforska våra prenumerationslösningar och välj den som passar dina behov.
Välj din prenumeration
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125