En djungel, fast med en tydlig struktur. Så skulle man kunna beskriva Ica City Knallelands kött- och charkavdelning. Här finns i det närmaste allt för alla köttälskare. Butiken styckar, hängmörar, röker och paketerar. Dessutom finns flera olika sorters korvar som de själva maler och stoppar.
– Under december fram till jul säljs ungefär 800 kilo a...
Tipsen i charken: Griskind eller orm? Ica City löser biffen
Kvalitetskorv, griskind, orm eller bara en riktigt bra köttbit? Ica City Knalleland i Borås löser biffen. "Det är så vi jobbar", säger avdelningsansvariga David Hassel som här ger sina absolut bästa tips. Så blir du också en stjärna i köttdisken.
Vill du få åtkomst till allt?
Prova 30 dagar för 0 kr.
Inga bindningstider eller kortuppgifter krävs.
Prova nu
Köp en prenumeration
Utforska våra prenumerationslösningar och välj den som passar dina behov.
Välj din prenumeration