23948sdkhjf

Tipsen i charken: Griskind eller orm? Ica City löser biffen

Kvalitetskorv, griskind, orm eller bara en riktigt bra köttbit? Ica City Knalleland i Borås löser biffen. "Det är så vi jobbar", säger avdelningsansvariga David Hassel som här ger sina absolut bästa tips. Så blir du också en stjärna i köttdisken.
En djungel, fast med en tydlig struktur. Så skulle man kunna beskriva Ica City Knallelands kött- och charkavdelning. Här finns i det närmaste allt för alla köttälskare. Butiken styckar, hängmörar, röker och paketerar. Dessutom finns flera olika sorters korvar som de själva maler och stoppar.

– Under december fram till jul säljs ungefär 800 kilo a...
Vill du få åtkomst till allt?
Prova 30 dagar för 0 kr.
Inga bindningstider eller kortuppgifter krävs.
Prova nu
Köp en prenumeration
Utforska våra prenumerationslösningar och välj den som passar dina behov.
Välj din prenumeration
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.08