23948sdkhjf

Hallå… Margareta Thorgren, informationschef på Scan

Ni lanserar en ny fransk rostbiff och ger den en svensk touch varför det?

– Vi vänder oss till den svenska marknaden och eftersom vi gör konsumenttester så vet vi vad konsumenterna vill ha. Det är skillnader i kryddning mellan länder och därför har vi valt att krydda för svenska konsumenters smaksinne. Ni har bäckenhängt köttet vad innebär det?– Det är en speciell teknik som gör att köttet blir extra mört och i praktiken innebär den att man hänger djuret i bäckenet, efter slakt, istället för i bakbenen och det innebär att senorna inte sträcks ut och då blir köttet mört.Rostbiffen säljs i plånboksförpackning för inte det tankarna till smörgåspålägg?Ja, det gör det men vi vill att man ska kunna använda rostbiffen både på smörgås och som en varmrätt och förpackningen är praktisk för den går att öppna och stänga. Jag vill poängtera att skivorna är lite tjockare för att ge ett högre tuggmotstånd.Är det trend med franska smaker?– Jag tror att det är trendigt med produkter från alla länder. Vi lever i en global värld och det är viktigt att få med alla smaker.Ökar premiumsegmentet?– Ja, det gör det och vi märker att våra kunder vill festa till någon gång i veckan. Tidigare var det mest till helgen men nu är det oftare och vi vill tillgodose konsumenternas alla behov. Premium står för det allra allra bästa. Camilla Myrsten

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062