23948sdkhjf

Matglädjen kan göras bättre i butikerna – här är några tips

Att gå till matbutiken är en börda. Att gå på krogen är en belöning. Varför är det så och vad är egentligen matglädje, undrar Lennart Wallander som i sin krönika också ger några tips till branschen.
Detta är en kommenterande text. Analys och ställningstagande är skribentens.


Varför har restaurangsektorn en tillväxt som är tre gånger så hög jämfört med mathandeln?

Enligt HUI har restaurangsektorn ökat sin försäljning med 18 procent sedan 2019, medan samma period innebär knappa +6 procent för svensk dagligvaruhandel, enligt Svensk Dagligvaruh...
Vill du få åtkomst till allt?
Prova 30 dagar för 0 kr.
Inga bindningstider eller kortuppgifter krävs.
Prova nu
Köp en prenumeration
Utforska våra prenumerationslösningar och välj den som passar dina behov.
Välj din prenumeration
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125