23948sdkhjf

Pandemin fick butiken att pausa restaurangplanerna

Coronapandemin har förändrat förutsättningarna för butiker som har planer på att starta egen restaurang. "Vi har lagt det på is, berättar Jan Håkansson", handlare hos Ica Kvantum Fjällbacken i Gävle.
När coronapandemin med efterföljande restriktioner trädde i kraft ändrades förutsättningarna på många plan. Färdigmat och restaurangsatsningar är ett sådant område.

Ica Kvantum Fjällbacken i Gävle är en av de många butiker som haft planer på att bygga en egen restaurang.

– Kundefterfrågan går åt det hållet och eftersom vi bygger om kassalinjen ...
Vill du få åtkomst till allt?
Prova 30 dagar för 0 kr.
Inga bindningstider eller kortuppgifter krävs.
Prova nu
Köp en prenumeration
Utforska våra prenumerationslösningar och välj den som passar dina behov.
Välj din prenumeration
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078