23948sdkhjf

"Ärtan var värd ett bättre öde"

Grundaren och chefskocken på Bärta – den gula ärtans beskyddare – har gett sig in i striden om proteinskiftet till växtbaserat.


– Den stora skillnaden är att vi jobbar med hela ärtan. Andra producenter processar ärtan för att extrahera protein. Det, tillsammans med att vi groddar ärtan vilket ger en god smak, ska ta oss ända fram, säger Pia Qvarnström som sadlade om efter en kullinarisk upplevelse.

Bärta är på god väg. Produkten finns listad både hos Ica centralt och Ber...
Vill du få åtkomst till allt?
Prova 30 dagar för 0 kr.
Inga bindningstider eller kortuppgifter krävs.
Prova nu
Köp en prenumeration
Utforska våra prenumerationslösningar och välj den som passar dina behov.
Välj din prenumeration
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094