23948sdkhjf

Söderbageriet blir nationellt

Börjar sälja gluten- och laktosfritt till Coop och Ica.

Bageriet Friendsofadam startade för sju år sedan på Söder i Stockholm och har sedan dess expanderat med deras satsning på glutenfritt bröd.

Senast i maj tog maj tog företaget över Saltå Kvarns bagerilokaler i Bromma och nu ska de alltså sälja sina produkter på ett nationellt plan.

– Det känns jätteroligt att vi växer och att det nu blir lättare för konsumenter i hela Sverige att köpa våra produkter, samtidigt så kommer vi aldrig att ge avkall på våra värderingar. Allt vårt bröd och våra kakor kommer alltid att vara bakade för hand, vi kommer aldrig att stoppa onödiga tillsatser i våra bakverk och det vi bakar skall vara glutenfritt och gott, säger Karin Moberg vd och grundare av Friendsofadam i ett pressmeddelande.

Initialt kommer företaget att lansera två sorters knäckebröd och två sorters kakor.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063