23948sdkhjf

Hur hållbar är skollunchen?

Skolluncherna på menyn under Almedalsseminarium.

Varje dag serveras 1,3 miljoner portioner i skolmat i Sverige. Men hur hållbar är maten och hur enkelt är det för svenska skolungdomar att göra medvetna val?

Det är några av de frågor som kommer att avhandlas under ett lunchseminarium i Almedalen anordnat av Svensk Fågel i samarbete med Fri Köpenskap. Medverkande i samtalet kommer bland annat att vara civilminister Ardalan Shekarabi (S) och moderator är Madeleine Westin.

Lunchseminariumet kommer att hållas i Almedalspaviljongen onsdagen den 5 juli klockan 12.


Medverkande i paneldiskussionen:

  • Ardalan Shekarabi (S), civilminister
  • Maria Masoomi, matvisionär
  • Maria Lange, doktorand i kostvetenskap
  • Jenny Andersson, ordförande Svensk Fågel
  • Helena Nanne, andre vice ordförande MUF
  • Henrik Malmrot, förbundsordförande Ung Vänster.

Artikeln är en del av vårt tema Almedalen.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063