23948sdkhjf

Food for progress anställer konceptutvecklare

Kocken Fredrik Kämpenberg går in som ansvarig för nya recept och koncept hos Food for progress och får titeln Progress chef.

Fredrik Kämpenberg har jobbat länge inom den privata restaurangbranschen, både i Sverige och utomlands, men mest känd är han inom klimatsmart och växtbaserad mat och i den offentliga gastronomin.
För företaget ska han jobba både med att ta fram nya recept och koncept och att utbilda branschen om hur man lagar god klimatsmart och växtbaserad mat.


Fredrik driver bloggen Växtbaserad vardag och medverkar även i Din Vinguide, P4 och ÖrebroKuriren där han regelbundet bjudit på krönikor och recept.


Fredrik utvecklade även skolrestaurangen på Virginska skolan i Örebro till en av de bättre i landet och 2012 medverkade han i Team Swedish School Restaurants som tog silver i världens största matlagningstävling: Culinary Olympics. Året därpå rankades han bland de 22 bästa skolkockarna i landet i White guide Jr. Fredrik har även varit kostchef i Lekebergs kommun och de senaste åren egenföretagare med uppdrag bland annat från kommuner som vill ha inspiration och kompetenshöjning på olika områden.
- Det känns kul och utmanande att få vara med i den absoluta frontlinjen när det handlar om det gröna proteinskiftet. Food for Progress är ett företag som tänker helt nytt när det kommer till kommunikation som driver normförändring, säger Fredrik Kämpenberg.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.087