23948sdkhjf

Hallå...Håkan Sjöstrand, Icas grilljour

Ni startar en grilljour för Icas kunder, varför gör ni det?

– Vi vill helt enkelt göra det enklare för våra kunder och det ligger som grund för Ica att underlätta folks vardag. Vi går in i grillsäsongen nu och då är det mycket sådana frågor folk ställer. När folk står hemma vid sin grill kan det uppkomma undringar och då kan de ringa oss.När startar ni ?Vi startade i måndags.Hur gick det?– Vi har precis startat så det är svårt att säga. Men vi vet att folk vill ha hjälp med grillfrågor.Vad tror du att folk kommer fråga mest om?– Vi har gjort undersökningar och då har de svarat att de vill veta mer om grilltider för kött, fisk och fågel. Särskilt intresserade är de av hur länge det tar att helsteka.Har du märkt av någon grilltrend?– Nej det har jag inte direkt gjort men vi hoppas att de ska gilla vår US Beef som vi lanserar till säsongen. Det är kött som är styckat som i USA.Camilla Myrsten

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062