23948sdkhjf

Hallå...Jonas Regnér, vd på Gooh som delar ut köttbullar på stan

Ni fyller fem år och du står och delar ut mat i Stockholm, var befinner du dig nu?

– Jag har precis stått i morgonrusningen vid Slussen och delat ut luncher till folk som strömmar upp ut tunnelbanan. De har fått vår nya jubiléumsrätt frikadeller i krämig tomatsås.Du åker runt på en moppe, är det din egen ?– Nej, det är en av våra Gooh-moppar som vi använder till det här. Det är en flakmoppe som jag använder som bas när jag delar ut mat. Om det här faller väl ut kan vi slita på mopparna vid fler utdelningstillfällen. Annars åker jag gärna omkring i vår Gooh-bil.Vad blir nästa utdelningsställe?– Det blir Mariatorget på Söder och sedan på fler ställen i Stockholm. Vi har också satt ut vägvisare på stan för att visa var man kan köpa våra rätter.Vad är tanken bakom utdelningen?– Det handlar om att uppmärksamma fler människor på att vi finns. Alla har kanske inte köpt Gooh men vi vill att de ska prova. Det finns ett stort intresse för bra färdigmat.Vad har du mer på gång?– Vi har involverat Facebook och i går stod Stefano Catenacci på Operakällaren och gav en kurs för Sveriges 20 bästa matbloggare om hur man lagar vår tomatsås. Gooh har satsat på dagligvaruhandeln, hur har det gått?– Det har gått jättebra och Gooh sprids allt mer vi finns i totalt 400 butiker nu och vi ska komma in på många, många fler ställen.Vad ökar mest?– Vår stora favorit är fortfarande köttbullar i gräddsås men vi kan se att de flesta rätter ökar. Senaste favoriten är kyckling i currysås och den ser jag som en slags husmanskost med twist och det är den typen av rätter som är populära i dag.Har ni några nysatsningar på gång?– Ja, vi ska ut på fler ställen och så har vi ett hotellprojekt på gång men jag kan inte berätta mer av konkurrensskäl. Vi har också lite nya produkter på gång men de är hemliga än så länge.Camilla Myrsten

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063