23948sdkhjf

Hallå...Leif Jacobsson, som driver Hemköp i Ryd i Linköping

Säljer du mycket laktosfritt i din butik?

– Ja, vi säljer mycket av både laktosfritt och glutenfritt. När vi byggde om här för ungefär fyra år sedan så bestämde vi att vi skulle satsa mycket på det och vi har fått väldigt mycket beröm av våra kunder.Är det bara de som har problem med magen som köper det eller är det andra också?– Det är ofta så att det är en i familjen som är beroende av sådana produkter och då väljer man att handla till familjen här för folk vet att vi har ett stort sortiment. Så jag kan säga att det är ganska smart att satsa på det för man får sälja så mycket annat också. Men det är synd om krakarna för det frysta brödet ser inte så roligt ut. Vilka produkter säljer bäst?– Det är bröd och mjöl utan gluten som säljer bra.Upplever du att gluten- och laktosfritt ökar?– Absolut, det är kristallklart och det blir fler och fler som frågar efter det.Camilla Myrsten

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094