Hallå...Timothy Larsson, vd på GI-Foods
– Superbär är egentligen olika bär och det kan vara allt från blåbär till det lite nyare Gojibäret.Hur smakar det?– Det är ganska likt nypon fast lite beskare. Det kan vara svårt att ha i dryck men funkar bra i bröd. Det är fullt av antioxidanter och enda nackdelen är att de är ganska dyra.Ditt företag heter GI Foods, kan du berätta om det?– Ja, företaget startades 2007 och då var vi inriktade på pajer och färdiga rätter. Men jag tillträdde för ett år sedan och har ändrat inriktningen mot bakeoff.Vad har ni för anknytning till GI-metoden?– Det står för glykemiskt index och representerar ett sunt sätt att förhålla sig till kolhydrater men många ser det mer som en livsstil. Bantar gör man bara temporärt.Det har varit trendigt med GI är det fortfarande det?– Den stärks hela tiden men det är egentligen först för ett år sedan som de flesta började känna till vad GI står för.Camilla Myrsten