Hallå...Jan Gustafsson, marknadschef på Saltå Kvarn
Ni öppnar ny butik i Stockholm i morgon, berätta?
Ja, det stämmer och det finns flera orsaker till det. Den största
sig till oss under åren för att säga att de saknar en butik. Många är hemmabagare och vill köpa specialmjöl och annat som man behöver för att baka hemma.Ett annat skäl är att vi vill komma närmare våra konsumenter så att vi kan föra en dialog om vad de vill ha.Ni har butik i Järna också, eller hur?– Det har vi och det har varit vår enda butik hittills. Vad kommer ni sälja mest av i nya butiken?– Det blir definitivt våra bröd. Vår bagarmästare har tagit fram nya sorter som bara ska säljas där och det blir förstås mycket surdeg för det vet vi att folk vill ha.Ska ni öppna fler butiker?– Detta är den första butiken utanför Järna men om det går bra så planerar vi att öppna fler.Var blir det?– Det blir en till i Stockholm men det finns ju också andra större städer som Göteborg, Malmö och Uppsala.Vad blir det för läge i Stockholm?– Det har vi inte bestämt än men det kan bli på Östermalm, eller i Vasastan. Men sedan finns ju Kungsholmen också. Det är helt klart att det blir någon stans i Stockholms innerstad i så fall.Hur ser tidsaspekten ut?– Det handlar om nästa år.Camilla Myrsten