23948sdkhjf

Snabbgross flyttar till nybyggd butik – ökar 1 000 kvadrat

Snabbgross i Örebro utökar sin butiksyta när de i slutet av nästa år flyttar in i en helt nybyggd butik. Satsningen är ett led i en ökad efterfrågan.

Snabbgross ligger i dag Radiatorvägen 15 i Örebro. Nästa år flyttar butiken till en nybyggd butik på Adolfsbergsvägen 6 bara någon kilometer från den nuvarande. Den nya lokalen har en ytan om 3 400 kvadratmeter mot dagens 2 300. Det är en ökad efterfrågan i regionen som ligger bakom flytten, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

 – Det känns otroligt bra att vi satsar ännu mer här i Örebro och bygger en helt ny, fräsch och stor butik. Med vårt breda sortiment, våra låga priser, generösa öppettider och förbättrad distribution via vår e-handel kommer vi verkligen att kunna ge alla restauranger, kaféer och fastfood-kunder ännu större tillgänglighet, säger Urban Olofsson, butikschef på Snabbgross Örebro.

Öppningen av den nya butiken ska ske under fjärde kvartalet nästa år. Den ökade butiksytan ska ge bättre utrymme kunderna i butiken samt underlätta hanteringen av e-handeln, står det.

Snabbgross i Örebro är inte en Club-butik och kommer heller inte att bli, meddelar Snabbgross pressavdelning.

Under nästa kommer Snabbgross även att öppna en helt ny butik i Uddevalla.

Artikeln är en del av vårt tema Etableringar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078