23948sdkhjf

Hallå...Lennart Ahrné, vd på Nordfalks

Ni öppnar en kreativ matstudio, kan du berätta om den?

– Ur Nordfalks synvinkel gör vi detta för att vi vill utveckla kundernas marknad genom att skapa nya produkter.Tidigare har vi hyrt in oss för att göra detta men nu skapar vi en permanentstudio med ett kök. Vi jobbar med ganska stora kunder och det har känts ganska futtigt att inte ha någon egen studio. Nu kan vi ordna konferenser och bjuda in både kunder och kockar. Vi kan helt enkelt laga mat tillsammans med kunderna.Vad vill ni uppnå?– Vi hoppas att våra kunder ska komma och arbeta med oss. Allt går mycket snabbare på det viset. Annars får man skicka produkter och göra korrigeringar i efterhand och det tar väldigt mycket längre tid. En fördel är att vi har tillgång till alla aktuella smaker här hos oss.Varför samarbetar ni med Santa Maria?– Vi ägs numera av samma företag. Den finska Pauligkoncernen har köpt in sig hos oss båda och det har varit en lång process som slutfördes hösten 2010. Koncernen har funnits sedan 1876 och har tidigare varit väldigt stora på kaffe.Camilla Myrsten

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.064