Hallå… Lars Sandström på Willys i Älvsjö
– Ja, det stämmer, vi öppnade en butik för kött där i våras. Vi driver den som en gammaldags köttbutik och vi har inspirerats av det vi gör i Söderhallarna. Vi rimmar, styckar och förädlar nöt, gris, lamm och kalv. Köttet kommer från utvalda gårdar. Man kan köpa både hemlagad blodpudding, leverpastej och mycket mer. Vi säljer också färdiglagad mat där också och det gillar kunderna.Hur ser det ut, är det en egen disk?– Ja det är en egen disk och bakom den finns en glasruta där kunderna kan se hur vi styckar djuren. Utöver köttet säljer vi utvalda utländska delikatesser och ost.Hur har det gått hittills?– Det har gått jättebra och kunderna köper på. Folk tycker att det är fantastiskt. Nu öppnar vi samma sak i Forum Nacka och där blir det en separat ingång, så det blir ännu mer som en egen butik där kunderna kan se köttet hänga och dingla i fönstret. Där öppnade vi den 23 oktober så det är helt färskt.Camilla Myrsten