Hallå… Per-Arne Thonäng, försäljningschef på Sia-Glass
– Jo, men det är det som är meningen. Vi nappade på hans produkter för han kommer med något nytt som inte finns i frysdisken och det gör att vi får en ökad kontaktyta. Mousserna placeras vid tårtorna.Moussen är djupfryst men det är ändå inte glass, berätta?– Den är uppbyggd av olika skikt och är frusen men den ska ätas helt upptinad. Det är väldigt smidigt för man kan ställa den direkt på bordet den ligger ju i en aptitlig skål. Avsikten är att man ska äta den vid riktigt högtidliga tillfällen som storhelger, födelsedagar och varför inte till nyår?Är den dyr?– Nej inte särskilt du får två portioner för 34 kronor men det är för riktiga finsmakare.Hur påverkar satsningen Sia Glass siffror?– Jag tror kanske inte att det påverkar så mycket men vi breddar vår portfölj och vi visar att vi utvecklar oss på marknaden.Har ni flera nyheter pågång?– Nej inte direkt.Har du någon favorit?Ja, jag är väldigt förtjust i Tiramisun det är ju en klassisk italiensk efterrätt också .Camilla Myrsten