Hallå…Angela Anyai, projektledare på Interfood
– Det är jättebra för vi har hallarna fulla med folk och 330 utställare på plats, men det har varit ett otroligt spring innan allt blev klart. Det är positiva vibbar i luften och det ser väldigt fint ut. Hur ser det ut?– Det är en stor mix av proffsiga utställare som varit med länge och de nya ekoutställarna som visar nya produkter. På avdelningen för vin och sprit har vi arrangerat betydligt mindre montrar med stor variation. Det finns många nya vinklar på den här mässan och ekoutställarna ger den en ny touch.Hur många besökare väntar ni er?– Vi räknar med en ökning. Förra gången mässan gick, alltså 2004, hade vi 11 000 besökare men i år väntar vi oss 15 000-20 000.Höll du på länge igår?– Ja, jag gick och lade mig klockan ett men först gick jag igenom hela mässan för att se att det blev riktigt bra och det blir den. Det ska vi fira ikväll med årets största branschfest, det kommer 500 personer till vår mingelbuffé. Camilla Myrsten