23948sdkhjf

Ramlösa minskar bubblet

Ramlösa har tagit fram ett nytt vatten med 20 procent lägre kolsyra är originalet. Den lägre kolsyrahalten gör att vattnet passar särskilt bra till mat och vin.

Vattnet lanseras i butik och restaurang under hösten skriver bolaget i ett pressmeddelande.

– Vi har talat med flera munskänkar som bekräftar de undersökningar vi gjort. Att ett vatten med för mycket kolsyra försämrar smaksinnet för en stund. Detta vatten passar därför mycket bra till vin och mat, säger Bo Söderström som är informationschef på Carlsberg Sverige.

En annan viktig målgrupp är de som idrottar och som behöver dricka mycket vatten under kort tid och som tycker att kolsyrahalten är ett hinder.

Under 2003 drack vi 181,4 miljoner liter buteljerat vatten i Sverige, en ökning på ca 5 procent från föregående år.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.064