23948sdkhjf

Gekås vd till Dagligvarudagen i Malmö – ”Ett ämne jag brinner för”

Gekås Ullareds vd Patrik Levin förstärker programmet på Dagligvarudagen Götaland som genomförs i Malmö den 8 oktober.

Efter Dagligvarudagen Norrland och Dagligvarudagen Svealand väntar höstens tredje event i Malmö den 8 oktober. Precis som i Umeå och Örebro blir det en kunskapskonferens med paneler och mingel som avslutas med prisutdelning i Dagligvarugalans regionfinaler.  

Temat för Dagligvarudagen-turnén, som arrangeras av Fri Köpenskap, är Framtidens matbutik. En rad branschprofiler delar i Malmö med sig av sin kunskap och sina tankar i olika ämnen. 

Nu är det klart att halvdagsprogrammet den 8 oktober förstärks med ytterligare en talare, Gekås vd Patrik Levin. 

Det populära lågprisvaruhuset i Ullared passerade förra året för första gången sex miljarder i total försäljning. Gekås konkurrerar även med dagligvaruhandeln. På varuhusets stora livsmedelsavdelning kan kunderna handla basvaror, mejeri, kött och kylvaror. 

– Det ska bli kul att vara med på Dagligvarudagen och få tillfälle att prata om framtidens matbutik. Det är ett ämne jag brinner för. Jag ser också fram emot att träffa kollegor från branschen, säger Patrik Levin som själv har lång erfarenhet från dagligvaruhandeln. 

Patrik Levin kom närmast från Coop Vardagshandel när han blev Gekås vd 2021. Han har också varit sälj- och marknadschef på Coop Butiker & Stormarknader och regionchef på Coop Sverige samt jobbat för de danska kedjorna Kiwi och Netto. 

Alla som jobbar i butik kan anmäla sig till eventet kostnadsfritt. Läs mer på dagligvarudagen.se.

Artikeln är en del av vårt tema Dagligvarugalan.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062