23948sdkhjf

Återvänder till dagligvaruhandeln för att bli Hemköps försäljningschef

Joakim Sköld Östling blir ny försäljningschef för Hemköpskedjan och fyller hålet som Shoan Etemadi lämnade efter sig när han blev vd.

Joakim Sköld Östling har lång och gedigen erfarenhet från ledande roller inom både dagligvaruhandeln och foodservice. Senast kommer han från rollen som merchandising director på Menigo, med ansvar för sortiment- och inköpsavdelning samt dotterbolag.

Joakim Sköld Östling inledde sin karriär i butik och jobbade i flera år på Ica Maxi Nacka och fick där och då upp ögonen för dagligvaruhandeln. Efter avslutade universitetsstudier i ekonomi, började han på Icas huvudkontor där han jobbade i drygt nio år, bland annat i rollen som kategoriområdeschef för färskvaror.

– Jag ser verkligen fram emot att vara med på Hemköpskedjans fortsatta resa, driva framgångsrika affärer och vidareutveckla försäljning och lönsamhet i butik. Det ska också bli roligt att återgå till dagligvaruhandeln och att jobba nära butikerna igen, säger Joakim Sköld Östling i en kommentar.

Som försäljningschef kommer han att ansvara för områdena kunderbjudande och sortiment, pris, kampanj samt space.

Joakim Sköld Östling tillträder rollen som försäljningschef under vintern. Han efterträder Shoan Etemadi som var både vice vd och försäljningschef innan han tog klivet till vd för Hemköpskedjan. 

Artikeln är en del av vårt tema På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079