23948sdkhjf

Hon ska hitta nya butikslägen för CBS

Coop Butiker & Stormarknader, CBS, vill förstärka sin marknadsnärvaro med hjälp av ny etableringsansvarig. 

Coop Butiker och Stormarknader, CBS, förstärker området etablering. Denise Cassel tillträdde rollen som etableringsansvarig den 1 augusti.

– Det känns oerhört roligt att få bli en del av en organisation som prioriterar tillväxt så högt som Coop Butiker & Stormarknader, säger Cassel i en kommentar.

kommer närmast från public affairs-byrån The Labyrinth där hon har arbetat med kommunpolitisk påverkan, etableringar och tillståndsprocesser. Dessförinnan har hon varit ordförande för Linköpings Science Park och under Kristdemokraternas flagg bland annat varit kommunalråd med ansvar för lokal näringslivsutveckling i Linköpings kommun.

Det har gett henne ett brett kontaktnät. I rollen som etableringsansvarig kommer Denise Cassel träffa fastighetsägare och kommuner för att lokalisera nya butikslägen i linje med CBS övergripande affärsstrategi, som är att fortsätta växa i antal butiker.

– Jag har följt bolaget under en längre tid och imponeras av satsningarna i butiksledet med matmarknadskonceptet liksom helhetstänket med en fygital köpupplevelse där fysisk butikshandel kompletteras av e-handel och digitala tjänster. Konceptpaletten med Coop, Stora Coop, obemannade butiker och Xtra ger dessutom en mycket attraktiv och flexibel portfölj att arbeta med, säger Denise Cassel.

Denise Cassel kommer att ingå i det team som leds av Caroline Johnson Grönland, chef etablering, hyresförhandling och facility management på Coop Butiker & Stormarknader, som efter sammanslagningen med Konsumentföreningen Stockholm vid årsskiftet blir Coop Östra.

Artikeln är en del av vårt tema På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125