23948sdkhjf

Många skiften om vad som är sanning i matbranschen

Christina Cheng framför i sin krönika en förhoppning om att vi alla kan hålla två tankar i huvudet när affärsmodeller snabbt ska skiftas för att ta hänsyn till mer hållbara matsystem.  
En sak som slår mig när jag tittar tillbaka på mina första 25 år i matbranschen är hur många skiften vi sett under den här tiden. Precis innan millennieskiftet så var matfett ohett. Livsmedel skulle lösa ett praktiskt problem i vardagen gärna fort och billigt. Och mat var något högst individuellt.

Därför fick Marion Nestles bok ”Food Politics” sto...
Vill du få åtkomst till allt?
Prova 30 dagar för 0 kr.
Inga bindningstider eller kortuppgifter krävs.
Prova nu
Köp en prenumeration
Utforska våra prenumerationslösningar och välj den som passar dina behov.
Välj din prenumeration
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078