23948sdkhjf

Coop Nord: Butikschef byter ort och efterträds av Ica-värvning

24-årige Isak Lindström är ny butikschef på Coop Åre. Han efterträds i Sollefteå av Adam Broman som värvats från Ica. 

Coop Nord radar upp nya butikschefer. Förra veckan presenterades två nya butikschefer och nu är det klart med ytterligare två tillsättningar.

Isak Lindström tar den här veckan över som butikschef på Coop Åre efter två år i motsvarande roll i Sollefteå. Till Sollefteå kom han via Coop Nords traineeprogram som rekordung butikschef.

I dag är han 24 år och ser fram emot flytten till Jämtlandsfjällen och allt vad det innebär. Möjligheten till skidåkning och fjällvandring väger tungt på ett personligt plan. Yrkesmässigt går han från en ”vanlig” butik till en butik vars flöde varierar över säsongerna.

– Jag kommer in med en ödmjuk inställning samt en vilja att se och lära. Men vi kommer att öka vårt fokus på online och förbättra det erbjudandet, säger Isak Lindström i en officiell kommentar.

Han ersätts i Sollefteå av Adam Broman som närmast kommer från Ica Kvantum i Nacksta i Sundsvall, där han varit försäljningschef.

– Utöver att lära känna nya kunder så är det alltid spännande att förstå deras köpbeteende och på så sätt förstå vad vi kan erbjuda för att bli ännu bättre, säger han.

Både Isak Lindström och Adam Broman har sina rötter i Sundsvall.

Artikeln är en del av vårt tema På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062