Hallå… Martin Sundqvist, 7-Eleven på Tegnergatan i Stockholm
– Herregud ja, jag har hela frysen full och det innebär 1 000 bullar och vi tar fram dem efterhand. Jag räknar med att det kommer mycket folk. Vi har en kupong i en tidning och med den kan man få en gratis bulle men jag vet inte hur många tidningen går ut till.Dagen infaller på en lördag, vad betyder det?– Det är en klar nackdel för då kommer inte företagskunderna och de kan köpa flera hundra bullar om det vill sig väl. De vill ha bullar till sin morgonfika men den tar de inte på en lördag. Vi har ett bageri tvärs över gatan och det är stängt imorgon. Annars tar de vissa kunder, för de har legat här i 60 år och alla känner till dem.Hur gick bullarna förra året på Kanelbullens dag?– Det vet inte jag för jag tog över butiken den 8 oktober förra året, så det var strax efter. Men jag tror inte att han som hade butiken tidigare gjorde så stor grej av det.Varför tror du att kanelbullar säljer så bra?– Det är väl så att nästan alla äter kanelbullar, för de är klassiska på något vis. Det bli väl som semlor på semmeldagen - då alla ska ha en. Camilla Myrsten