23948sdkhjf

Anticimex hjälper Ica stävja färsfusk

Efter köttfärsskandalen ordnar Ica en kurs i grundläggande livsmedelskunskap för anställda i Östersundstrakten. Anticimex leder kursen som till viss del bottnar i de skriverier som varit.

Initiativet kommer från Ica Supermarket i

Jämtlands län. Tanken är att anställda ska få grundläggande kunskaper i

livsmedelshantering.

– Kursen kommer att innehålla saker som märkning, handhygien

och temperatur på köttfärs, kyckling och annat, säger Björg L Olsson som

är kursledare.Handlare Greger Wendin på Ica Supermarket i Valla på Frösön tog initiativ till att kursen skulle dras igång. Det visade

sig att samtliga Ica Supermarket-handlare i länet nappade på idén vilket

innebär att samtliga anställda ska gå kursen som ordnas på olika orter

i länet.– En viktig sak med kursen är att man som kund ska känna sig säker och trygg när man handlar hos oss, säger Greger Wendin, till Länstidningen Östersund.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062