23948sdkhjf

Hemköp öppnar andra butiken på kort tid – med 26-åring vid rodret

Den 3 oktober öppnar Hemköp Barkarbystaden med nyexaminerade butikschefen Christos Aidonidis i täten.

Nästan exakt tre år efter att Hemköp annonserat att man skulle öppna en ny butik i Barkarbystaden i Stockholm är man nu redo för premiär. Nästa torsdag, den 3 oktober, slås dörrarna upp. 

Butikschef blir 26-åriga Christos Aidonidis som i dagarna tog examen från Axfoods interna butikschefsutbildning. Åldern till trots har han redan hunnit samla på sig många års erfarenheter inom Hemköpskedjan. Han har arbetat på olika positioner sedan 2015. Närmast kommer han från rollen som teamchef på Hemköp Jakobsberg.

– Det känns verkligen jättebra, alla här är väldigt taggade. Vi har redan märkt att nyfikenheten för butiken är stor här i Barkarbystaden. Det har varit en fantastisk resa att vara med från start och jag ser fram emot att få träffa alla våra nya kunder, säger Christos Aidonidis.

Området väntas öka ordentligt befolkningsmässigt de kommande åren och butiken, med en yta på 1 450 kvadratmeter, är placerad i närheten av den tunnelbanestation som väntas öppna 2026.

Väl inne i butiken kommer ett särskilt fokus ligga på färskvaror, med delikatessdisk, egenproducerade sallader och wraps, samt en varmmatsbuffé. Ambitionen är att bli en naturlig destination för boende, pendlare och de som arbetar i området, skriver kedjan i ett pressmeddelande.

På premiärdagen kör man på smakprover, lyckohjul och fiskedamm. Tre dagar senare görs ytterligare en kraftansträngning för att göra sig kända i området, då man sponsrar Barkarbystadens dag och står för ”energigivande produkter” till deltagarna i Barkarbyloppet.

Hemköp Barkarbystaden

Butikschef: Christos Aidonidis
Butiksyta: 1 450 kvm
Antal medarbetare: 25
Öppettider: 07:00–22.00

Öppningen i Barkarbystaden blir den andra på kort tid för Hemköpskedjan. Den 19 september hälsade Hemköp Mölndal kunderna välkomna för första gången sedan man stängde för ombyggnation 2019.

Artikeln är en del av vårt tema Etableringar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.047