23948sdkhjf

Icabutiken bygger till och om – ökar ytan med 50 procent

Ica Spiralen i Norrköpings innerstad kommer att genomgå en förvandling, som ska stå klar under våren nästa år.

Ica bygger om sin befintliga butik i gallerian Spiralen i Norrköping. När om- och tillbyggnaden står klar blir den totala butiksytan drygt 2 000 kvadratmeter, en ökning med 50 procent. 

– Det känns såklart väldigt inspirerande och motiverande att få skapa nästa version av Ica Spiralen. Med den positiva utvecklingen som pågår i kvarteren blir förutsättningarna ännu bättre och jag ser fram emot att hälsa både stammisar och nya kunder välkomna till den nya butiken. Den kommer innehålla flera nyheter, inte minst nygrillat och ett brett sortiment av färdigmat och salladsbar, kommenterar Andreas Glaad, handlare för Ica Spiralen, i ett pressmeddelande.

Under hela ombyggnaden, som är tänkt att stå klar till våren 2025, kommer butiken att vara öppen.

Fastighetsägaren Lundbergs Fastigheters stora satsning i innerstan kommer att resultera i 85 verksamhetslokaler fördelade på drygt 80 000 kvadratmeter kommersiell yta.

– Ett bredare och mer varierat utbud där vi blandar fler funktioner gör kvarteren mer levande – kontor, handel, restauranger och service skapar värde för varandra. Innerstans kvarter rymmer det mesta och dessutom i en attraktiv miljö där människor trivs och vill spendera tid, konstaterar Christian Claesson, vice vd och regionchef öst på Lundbergs Fastigheter.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.047